Städning Varberg

Din städfirma i Varberg

Städform är Varbergs miljöproffs på städning. Vi har många goda referenser från våra nöjda kunder i Varberg med omnejd. Städforms höga kvalitet beror på ordning och reda och på våra duktiga medarbetare med utbildningar.
Städform erbjuder en rad olika tjänster inom städning: vi städar åt privatpersoner och företag, gör storstädningar, flyttstädningar och fönsterputsningar samt rengöring av hängrännor.
Fonsterputs-varberg
Akutstäd – ring så städar vi inom 24 timmar
0707-214 514

Tjänster för hem och företag i Varberg

Hemstädning Varberg

Låt våra miljöproffs ta hand om städningen i ditt hem. Vi använder bara miljövänligt städmaterial som är skonsamt för miljön. Självklart kan du även lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal. Du väljer själv när du vill att vi ska städa.

Läs mer och begär offert.

Storstädning Varberg

Alla hem behöver då och då en riktig storstädning. Vårstädning, julstädning eller höstrensning.
Anlita en seriös och miljömärkt städfirma för din nästa storstädning.

Läs mer om hur vi städar ditt hem på djupet.

Flyttstädning Varberg

Vid en flytt är det mycket att tänka på. Låt oss sköta flyttstädningen, så kan du istället bry dig om ditt nya boende. Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer vår väl genomarbetade rutin som är framtagen tillsammans med ett fastighetsbolag samt att vi utgår från Mäklarsamfundets riktlinjer. Vi ser till att bostaden är urstädad på ett sätt som gör både utflyttare och inflyttare nöjda.

Beställ din flyttstädning.

Fönsterputsning Varberg

Vill du komma hem till skinande rena fönster? Städform utför fönsterputs till företag och privatpersoner – upp till 16 meter. Vi ger dig miljövänlig fönsterputsning. Vi använder ”rent”,  avjoniserat vatten och i princip inga kemiska produkter. Vi har med oss allt material och utrustning som behövs.

Läs mer och boka fönsterputs.

Rengöring av hängrännor Varberg

Rengöring av hängrännor, ventilationssystem, elkablar, skyltar mm på hög höjd erbjuds nu till företag och privatpersoner.

Läs mer om rengöring av hängrännor och begär offert.

Företagsstädning Varberg

Städform ger ditt företag en grundlig och frekvent städning från en gång i veckan till daglig städning, kanske bedriver du en verksamhet som kräver städning mer än en gång per dag?

Boka din företagsstädning i Varberg.

auktoriseratserviceforetag

Auktoriserade med kollektivavtal

nojd-kund-garanti

Några av våra kunder

Så tycker våra kunder

[rt-testimonial id="751" title="Citat 2"]

Begär en kostnadsfri offert

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]