Städning Kungsbacka

Din städfirma i Kungsbacka

Visst vore det skönt att släppa tankarna på alla måsten och istället ta ett vinter-/sommarbad i havet? Vi på Städform i Kungsbacka gör varje dag vårt bästa för att våra kunder ska hinna med i vardagen och trivas hemma.
Vi erbjuder allt från hemstädning och flyttstädning, till fönsterputsning, storstädning, företagsstädning samt rengöring av hängrännor.
Fonsterputs-kungsbacka
Akutstäd – ring så städar vi inom 24 timmar
0707-214 514

Tjänster för hem och företag i Kungsbacka

Hemstädning Kungsbacka

Vi på Städform är övertygade om att vi har Kungsbackas absolut bästa hemstädning. Vi har lång erfarenhet och bra personal. Dessutom har vi beprövade rutiner och bra utbildningar i ryggen. Vår personal har ordentliga anställningar med kollektivavtal, det gör att de stannar hos oss, länge, något vi anser vara en förutsättning för att vi ska kunna leverera.

Du väljer själv när du vill att vi ska städa.

Läs mer om hemstädning och begär offert.

Storstädning Kungsbacka

Ibland är städbehovet lite större än vanligt, då är det på sin plats med en riktigt storstädning. Känner du att det vore skönt att få hela huset sådär riktigt rent från taknock till källare? Varför inte prova en professionell städning?

Boka din storstädning från en seriös och miljövänlig städfirma.

Flyttstädning Kungsbacka

Tid för flytt? Låt oss på Städform hjälpa dig med flyttstädning i Kungsbacka så att du får mer tid över till annat. Som att flytta in och göra dig hemmastadd i ditt nya boende.

Vi på Städform kan erbjuda en professionell och felfri flyttstädning i Kungsbacka tack vare att vi alltid går igenom bostaden med de nya ägarna innan vårt arbete är klart. Om något mot förmodan inte skulle vara tillfredsställande åtgärdar vi givetvis det på plats.

Boka din flyttstädning från miljöproffs i Kungsbacka.

Fönsterputsning Kungsbacka

Städform utför fönsterputs till företag och privatpersoner – upp till 16 meter. Vi använder ”rent”, avjoniserat vatten och i princip inga kemiska produkter.

För dig som letar efter fönsterputsning i Kungsbacka så finns vi på Städform här för dig – vi har över 20 års erfarenhet av att göra fönster skinande rena och erbjuder ROT-avdrag på våra tjänster.

Vi putsar dina fönster i kungsbacka.

Rengöring av hängrännor Kungsbacka

Rengöring av hängrännor, ventilationssystem, elkablar, skyltar mm på hög höjd erbjuds nu till företag och privatpersoner.

Läs mer och boka.

Företagsstädning Kungsbacka

Städform ger ditt företag en grundlig och frekvent städning från en gång i veckan till daglig städning, kanske bedriver du en verksamhet som kräver städning mer än en gång per dag?

Vi städar ditt företag i Kungsbacka.

auktoriseratserviceforetag

Auktoriserade med kollektivavtal

nojd-kund-garanti

Några av våra kunder

Så tycker våra kunder

[rt-testimonial id="751" title="Citat 2"]

Begär en kostnadsfri offert

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]