Städning Hylte

Din städfirma i Hylte

Städform städar miljövänligt åt privatpersoner och företag i Hylte. Våra duktiga medarbetare är experter inom sina områden. Vi erbjuder löpande vidareutbildningar och kollektivavtal – god personalvård ger god lokalvård. Att vi lyckas väl och håller hög kvalitet kan våra referenter intyga – fråga gärna om våra referenser i Hylte med omnejd.
Fonsterputs-hylte
Akutstäd – ring så städar vi inom 24 timmar
0707-214 514

Tjänster för hem och företag i Hylte

Hemstädning Hylte

Att välja städfirma är ofta ett svårt beslut. Vi gör det enklare för dig. Med oss får ni en miljövänlig hemstädning som är skonsam för miljön. För oss är det en självklarhet att alla våra medarbetare ska ha kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer själv när du vill att vi ska städa.

Läs mer om hemstädning i Hylte.

Storstädning Hylte

Vårstädning, julstädning, höstrensning. De flesta hem behöver en riktigt storstädning några gånger per år. Vi erbjuder er i Hylte en storstädning som går på djupet. Du väljer hur mycket vi ska gå.

Boka din storstädning från en seriös och miljövänlig städfirma.

Flyttstädning Hylte

Med vår långa erfarenhet av flyttstädningar kan ni vara säkra på att få ett bra resultat. Vi levererar miljövänlig flyttstädning i Hylte och följer en väl genomarbetade städrutin. Vi ger dig en urstädad bostad utan att använda miljöfarliga kemikalier som självklart inte framkallar allergier.

Boka din flyttstädning från miljöproffs i Hylte.

Fönsterputsning på hög höjd Hylte

Städform utför fönsterputs till företag och privatpersoner – upp till 16 meter. Vi använder ”rent”,  avjoniserat vatten som är skonsamt mot miljön. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi har även med oss det material som behövs för att putsa dina fönster.

Läs mer och boka din fönsterputs.

Rengöring av hängrännor Hylte

Rengöring av hängrännor, ventilationssystem, elkablar, skyltar mm på hög höjd erbjuds nu till företag och privatpersoner.

Läs mer om rengöring av hängrännor.

Företagsstädning Hylte

Städform ger ditt företag en grundlig och frekvent städning från en gång i veckan till daglig städning, kanske bedriver du en verksamhet som kräver städning mer än en gång per dag?

Läs mer och boka företagsstädning i Hylte.

auktoriseratserviceforetag

Auktoriserade med kollektivavtal

nojd-kund-garanti

Några av våra kunder

Så tycker våra kunder

[rt-testimonial id="751" title="Citat 2"]

Begär en kostnadsfri offert

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]