Städning Falkenberg

Din städfirma i Falkenberg

Letar du efter ett städbolag i Falkenberg så vänd dig till oss miljöproffs! Städforms städtjänster är 100% miljövänliga. Dessutom kan du få goda referenser från våra nöjda kunder i Falkenberg.
Vi har duktiga medarbetare som är utbildade och självklart kollektivavtal, därför kan vi hålla en hög kvalitet. Städform erbjuder städning åt privatpersoner och företag, storstädningar, flyttstädningar och fönsterputsning.
Fonsterputs-falkenberg
Akutstäd – ring så städar vi inom 24 timmar
0707-214 514

Tjänster för hem och företag i Falkenberg

Hemstädning Falkenberg

Vi städar och vårdar ditt hem effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön.Våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer själv när du vill att vi ska städa.

Här kan du läsa mer om hemstädning och boka.

Storstädning Falkenberg

Damm och smuts letar sig snabbt in i skrymslen och vrår som man normalt inte städar varje gång man tar fram dammsugaren.

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. Du väljer hur mycket vi ska gå.

Läs mer om storstädning och skicka en offertförfrågan här.

Flyttstädning Falkenberg

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Självklart använder vi miljövänliga medel som inte framkallar allergier.

Boka din flyttstädning från miljöproffs i Falkenberg.

Fönsterputsning på hög höjd Falkenberg

Städform utför fönsterputs till företag och privatpersoner – upp till 16 meter. Vi använder ”rent”,  avjoniserat vatten och i princip inga kemiska produkter. Vi har med oss allt material och utrustning som behövs.

Läs mer och beställ din fönsterputsning.

Rengöring av hängrännor Falkenberg

Rengöring av hängrännor, ventilationssystem, elkablar, skyltar mm på hög höjd erbjuds nu till företag och privatpersoner.

Läs mer och boka din rengöing av hängrönnor.

Företagsstädning Falkenberg

Städform ger ditt företag en grundlig och frekvent städning från en gång i veckan till daglig städning, kanske bedriver du en verksamhet som kräver städning mer än en gång per dag?

Läs mer och boka företagsstädning i Falkenberg.

auktoriseratserviceforetag

Auktoriserade med kollektivavtal

nojd-kund-garanti

Några av våra kunder

Så tycker våra kunder

[rt-testimonial id="751" title="Citat 2"]

Begär en kostnadsfri offert

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]