Företagsstädning

Miljövänlig företagsstädning & kontorsstädning

Et välvårdat och välstädat kontor och företslokal skapar trivsel och effektivitet – och en miljövänlig städning underlättar vardagen för alla.
foretagsstad-kontorsstad-stadform

Läs mer om företagsstädning

Städform i Halland ger ditt företag en grundlig och frekvent städning från en gång i veckan till daglig städning, kanske bedriver du en verksamhet som kräver städning mer än en gång per dag? Detta fixar vårt städteam utan problem!
Idag sköter Städform i Halland den dagliga städningen hos många olika företagskunder i flera olika miljöer, där olika kunskaper krävs.

Så här går företagsstädning till

Vår personal utbildas på plats och ett detaljerat städschema skapas med kunden och följs av personalen som utför tjänsten.
Städform städar i dagsläget i miljöer som livsmedelsbutiker, gym, industrilokaler, glassproduktion, apotek med mera i hela regionen Halland med utgångspunkt från Halmstad.
Förutom den dagliga städningen stöttar vi även inför kontroller av olika slag samt utför fönsterputs och fasadtvätt på avrop.
Har du frågor eller önskar du få en kostnadsfri offert för vad det skulle kosta att städa just ditt företag, kontakta Städform i Halland så bokar vi ett förutsättningslöst möte.
auktoriseratserviceforetag

Auktoriserade med kollektivavtal

nojd-kund-garanti