Fönsterputsning

Släpp in ljuset med skinande rena fönster

Med en riktig fönsterputsning varar resultatet längre. Utan att miljön far illa.
fonsterputs-stadform

Läs mer om fönsterputsning

Städform utför fönsterputs till företag och privatpersoner. Vi använder ”rent”, avjoniserat vatten och i princip inga kemiska produkter. Det avjoniserade vattnets effekt är att det torkar snabbt och lämnar inga spår av vattendroppar eller ränder.

Svanenmärkt rengöringsmedel

ADE Fönstersåpa används med fördel vid fönsterputsning, då den är helt utan salt och är lättupplöslig i vatten. Produkten lämnar inga ränder och är dessutom smutsavvisande och svanenmärkt.

Fönstertvätt utvändigt

Vår utrustning är förstklassig och vi kan tvätta fönster upp till 19 meters höjd. Borstarna är anpassade till olika material för bästa resultat. Vattentanken, som är monterad i en av våra företagsbilar, rymmer 250 liter vatten, vilket gör att vi på ett smidigt och tidseffektivt sätt kan tvätta alla dina fönster och glaspartier utan att hålla på med kopplingar hemma hos dig.

För Städform handlar det inte om att vara snabbast och bara tvätta av fönsterrutan – vi rengör fönster, plåt och fönsterbleck så allt blir skinande rent och utan ränder.
Vi erbjuder även rengöring och rensning av hängrännor.

Fönsterputsning invändigt

När vi putsar dina fönster och glaspartier invändigt tänker vi på helheten. Vi putsar fönstren, torkar lister och fönsterbrädor och lämnar inga smutsfläckar på golv eller element.
Boka din fönsterputsning redan idag!

Galleri

auktoriseratserviceforetag

Auktoriserade med kollektivavtal

nojd-kund-garanti